Trainingen en advies

Training en advies is iets wat ik al heel lang doe. Zoals gezegd, heb ik veel ervaring opgedaan in mijn vorige baan in trainen. Dit begon met medewerkers opleiden in het gebruik van een softwarepakket tot (mede)ontwerpen en geven van opleidingen voor collega’s. Ik kan enorm genieten van het creatieve proces voorafgaand, waarin een opleiding, training of workshop wordt ontworpen om dit vervolgens voor een groep tot uitvoer te brengen. Het geeft mij een kick om een sfeer van leren en plezier maken te creëren waarbij iedereen na een opleidingsdag trots, blij en met een prettige leerervaring de deur uitloopt.

Op dit moment ben ik NLP-trainer in opleiding en ik zal in juni 2020 mijn diploma in ontvangst mogen nemen. In deze opleiding leer ik niet alleen een goede NLP-trainer te zijn, maar een goede trainer in het algemeen. Elke training die ik geef, bestaat uit een heldere structuur en methodiek, die erop gericht is ieders leerstijl aan te spreken.

Ik zal continu bezig blijven met het ontwikkelen van trainingen, opleidingen en workshops, die ik op deze pagina zal aanbieden.

Voorstel op maat

Daarnaast vind ik het aanbieden van maatwerkoplossingen voor cliënten een must en ontwikkel ik graag in nauwe samenwerking met de cliënt een opleiding die 100% aansluit op de behoefte.

Mocht je voor jouw organisatie, bedrijf, kantoor, afdeling, vereniging, stichting, club, maatschap etc. op zoek zijn naar een training en advies op thema’s als: effectief communiceren, assertiviteit, groepsdynamica, Neuro Linguïstisch Programmeren, spreken in het openbaar, etc., dan doe ik graag een voorstel voor een interessante, leerzame en ook leuke opleiding op maat.

Tenslotte zou het zonde zijn om mijn ervaring als bedrijfs- en bestuurskundige (senior)adviseur onbenut te laten. Ik maak hierin wel de combinatie met NLP en persoonlijke ontwikkeling. Ik zie voor mij een rol weggelegd in het begeleiden van organisaties en haar werknemers in trajecten van transitie en verandering, zoals reorganisaties. In deze vaak spannende en roerige trajecten, is het zaak naast alle vaak noodzakelijke efficiency maatregelen de menselijke maat niet uit het oog te verliezen en de medewerkers goed mee te nemen. Met mijn brede ervaring op het gebied van organisatiekunde en daarbij mijn focus op de menselijke maat en persoonlijke ontwikkeling, ben ik een geschikte businesspartner van de ontwerpfase tot de implementatiefase van het verandertraject.

Meer weten over de tarieven? Lees hier verder. Of juist weten wat ik naast training en advies nog meer doe? Lees hier verder …